Over ons

SimulPlus staat voor ‘Samen Meer’. Daarom hebben Yke Hoek en Frans Strikker hun krachten gebundeld.

Frans-en-Yke
Een prachtig vak
Het leuke van ons vak is de grote afwisseling. De ene dag met klanten werken aan een script, de volgende dag live boven op het nieuws voor een landelijke omroep.
De overeenkomst tussen al deze uiteenlopende opdrachten is samen met een kleine groep mensen werken aan het optimale resultaat.

Samen werken
Wij halen inspiratie uit mensen waar we mee samenwerken, maar ook vanuit klanten. Regelmatig komen klanten met lumineuze ideeën die ons inspireren. Maar ook jonge medewerkers kunnen ons enorm prikkelen, zij zorgen er mede voor dat wij ons als bedrijf blijven ontwikkelen.

Mensen raken
Onze ambitie zit hem niet in de kwantiteit, maar in de kwaliteit van onze films. Mooie films maken die mensen raken, pas dan zijn we echt tevreden. Wij maken mee dat een klant, wanneer hij of zij voor het eerst een film ziet, de tranen in de ogen heeft staan. Dan weet je dat we de juiste snaar hebben geraakt.

Frans-Strikker_Simul  Frans Strikker Het uiterste uit jezelf halen
Naast hardlopen, muziek luisteren, basgitaar en piano spelen is vooral wielrennen mijn passie. In de zomermaanden de bergen in, in gevecht met jezelf de berg op en daarna met 80 km/u af zoeven. Bij verslag doen vanaf de Alpe d’Huez komen mijn werk en passie samen, de renners, het enthousiasme van de supporters, dat is kippenvel voor mij. Het uiterste uit jezelf halen is voor mij de grootste uitdaging.
Yke-Hoek_Simul
Yke Hoek
Spelen met ingrediënten
Liefde gaat door de maag. Mijn grote belangstelling voor koken heeft veel raakvlakken met het werk dat ik doe. Het uitzoeken van het gerecht en dan spelen met de ingrediënten. Alles komt samen door een strakke planning en dan natuurlijk het eindresultaat laten proeven. Ik leg daar veel gevoel in. Het geeft me rust en inspiratie. En het is vooral ook gewoon lekker.
Veel variatie in koken
Ik doe mijn drie kinderen daar niet altijd een plezier mee eerlijk gezegd. Maar wat ik wel heel leuk vind, is dat ze inmiddels ook met de potten en pannen in de weer zijn. Wilt u daarom taart bij uw film? Die kan op bestelling worden gemaakt door de bakfabriek van Emma, Merlijn en Suuz. Een echte aanrader!

 

SimulPlus Films

CURIOUSITY: DE UNIVERSITEIT TWENTE IN BEELD
SimulPlus Films mocht een film voor de Universiteit Twente maken. Hoe laat je in drie minuten zien wat er allemaal gebeurt op de UT? Lees meer….

Benieuwd hoe wij uw organisatie anders in beeld kunnen brengen? Neem contact met ons op.