CURIOUSITY: DE UNIVERSITEIT TWENTE IN BEELD

SimulPlus Films mocht een film voor de Universiteit Twente maken. Maar hoe laat je in drie minuten zien wat er allemaal gebeurt op de UT? Eerste stap was het doel van de film bepalen, (internationaal) talent aantrekken. Samen met de Universiteit is gekozen om niet “plat” onderzoek te laten zien. Talent, jong en oud, met interesse voor de wetenschap wil graag oplossingen aandragen voor maatschappelijke uitdagingen. Dat begint met het stellen van de juiste vraag. Zonder ene goede vraag kun je de juiste antwoorden niet geven. Een film als deze komt er niet zo maar. Een goed script vraagt input van stakeholders. Een goed storyboard vraagt de juiste combinatie van voice-over en beelden. Een goed beeld moet mensen raken en in 1 seconde laten zien wat het is.

Kijk hier naar “the making of” Niet alles zie je terug in de film. Dat hoort bij het proces van “kill your darlings”

Kijk hier naar het eindresultaat.

Benieuwd welke ideeën wij hebben om uw organisatie in beeld te brengen. Neem contact met ons op of kijk naar andere voorbeelden uit ons portfolio.

Is gebruik van film bij recruitment waardevol?

Nieuwe website van SimulPlus Films

SimulPlus Films heeft haar nieuwe website in de lucht. Sinds 2013 werken Yke Hoek en Frans Strikker samen binnen SimulPlus. De naam SimulPlus staat voor ‘Samen Meer’. Frans en Yke brengen samen meer dan 40 jaar ervaring mee met het maken van televisie en film. Omdat we gewend zijn aan de kritische ogen van een breed publiek, ligt de focus altijd op kwaliteit. De klant weet welk verhaal hij wil vertellen. SimulPlus Films weet hoe u dat het beste over kunt brengen via beeld en geluid. Voor elke opdracht is het weer een uitdaging om het verhaal achter het verhaal te ontdekken. Wij werken binnen een netwerk van ervaren professionals en samen met jonge televisiemakers en beeldtechnici. Zo geven wij jong talent de kans zich te ontwikkelen en blijft SimulPlus Films zelf ook vernieuwend en verfrissend. SimulPlus Films is niet u vraagt wij draaien. Verwacht van ons een mening. Alleen zo kunnen wij het verschil maken. Kijk hier naar ons showreal, met voorbeelden van klanten waarvoor wij werken.

Frans-en-Yke
Yke Hoek en Frans Strikker

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

SimulPlus Films

CURIOUSITY: DE UNIVERSITEIT TWENTE IN BEELD
SimulPlus Films mocht een film voor de Universiteit Twente maken. Hoe laat je in drie minuten zien wat er allemaal gebeurt op de UT? Lees meer….

Benieuwd hoe wij uw organisatie anders in beeld kunnen brengen? Neem contact met ons op.