CURIOUSITY: DE UNIVERSITEIT TWENTE IN BEELD

SimulPlus Films mocht een film voor de Universiteit Twente maken. Maar hoe laat je in drie minuten zien wat er allemaal gebeurt op de UT? Eerste stap was het doel van de film bepalen, (internationaal) talent aantrekken. Samen met de Universiteit is gekozen om niet “plat” onderzoek te laten zien. Talent, jong en oud, met interesse voor de wetenschap wil graag oplossingen aandragen voor maatschappelijke uitdagingen. Dat begint met het stellen van de juiste vraag. Zonder ene goede vraag kun je de juiste antwoorden niet geven. Een film als deze komt er niet zo maar. Een goed script vraagt input van stakeholders. Een goed storyboard vraagt de juiste combinatie van voice-over en beelden. Een goed beeld moet mensen raken en in 1 seconde laten zien wat het is.

Kijk hier naar “the making of” Niet alles zie je terug in de film. Dat hoort bij het proces van “kill your darlings”

Kijk hier naar het eindresultaat.

Benieuwd welke ideeën wij hebben om uw organisatie in beeld te brengen. Neem contact met ons op of kijk naar andere voorbeelden uit ons portfolio.

SimulPlus Films

CURIOUSITY: DE UNIVERSITEIT TWENTE IN BEELD
SimulPlus Films mocht een film voor de Universiteit Twente maken. Hoe laat je in drie minuten zien wat er allemaal gebeurt op de UT? Lees meer….

Benieuwd hoe wij uw organisatie anders in beeld kunnen brengen? Neem contact met ons op.